Om 13u40 verzamelden Wannes, Filo, Bill, Thibe, Zidan, Thomas, Ruben, Noah, Hamoudi, Daan,  Nour en Jette aan de inkom van het zwembad in Aartselaar. 

img_20161101_150907

Op de gezichtjes waren de zenuwen al wat te lezen. Tijd om snel in het zwembad te duiken voor onze opwarming! We waagden ons tussen de vele andere zwemmers en testen nog eens onze start en keerpunt in dit zwembad. Dan afdrogen en wachten tot de eerste wedstrijd, 50 rug, iedereen heeft er zin in! 

En wat hebben ze de trainers trots gemaakt: mooie start, mooie keerpunten en mooie stijl! Dan afdrogen en wachten! Gelukkig hadden er enkele een spelletje of boekje mee zodat we ons wat konden bezig houden! 

Na wat wachten is het tijd voor de 100 m vrije slag, iedereen is er klaar voor! Ook hier deden de zwemmertjes de trainers weer met open mond toekijken! Snelle starten, mooi gezwommen en goeie keerpunten!

Achteraimg_20161101_160636f zagen we dan ook blije gezichtjes naar huis gaan MET medailles! (en wat waren ze hierop fier! 🙂 ) 

We willen ook graag nog een dikke dank je wel zeggen aan de papa van Daan Van Praet om onze official te zijn! 

Indien jullie ook graag de uitslag bekijken kunnen jullie deze terugvinden op onze site bij Competitie => Kalender & Uitslagen => Seizoen 2016-2017